optimale beleving

CITYSENSE UTRECHT NIEUWS

Feestelijke afsluiting

Sluit je feest af met een live dj of een live band! De gasten beleven gegarandeerd een onvergetelijke avond. Wij gaan graag voor je op zoek naar een passende artiest voor uw feest.

Om deze 5 redenen is CitySense NIET de perfecte locatie (denkt men)

Een interview met Bas Veldkamp van Eventinspiration zette menig evenementen organisator aan het denken: “Bas, we zijn het beu om steeds dezelfde redenen aan te horen waarom organisaties waarschijnlijk niet voor onze locatie kiezen. Om vervolgens na een locatiebezoek ze helemaal omver te hebben geblazen. Waarom is men in deze creatieve sector zo behoudend en

Lichtshow en techniek

CitySense Utrecht is als ‘turn-key locatie’ standaard voorzien van showlicht, zodat we altijd de juiste dimensie kunnen geven aan jouw evenement. Wij leveren technici die uw lichtwensen kunnen programmeren en uitvoeren tijdens jouw evenement.

Bedrijfsfeest

Evenementenlocatie CitySense Utrecht leent zich uitstekend voor themafeesten. Het inventieve team van CitySense houdt zich dagelijks bezig met het bedenken van creatieve concepten voor feesten en partijen.

Wie jarig is trakteert!

Recentelijk vierde CitySense het 10-jarig jubileum. Deze mijlpaal ging samen met een rebranding én restyling. De locatie, huisstijl en website zijn in een nieuw jasje gestoken en het jubileumevenement was een groot succes! We zijn zeker nog niet klaar met het vieren van deze mijlpaal, want wie jarig is trakteert! Boek je bij ons op

Food concept

Maak jouw feest compleet met een food concept passend bij jouw avond. Speciale eet- en dieetwensen zijn geen probleem.

Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan