“Welkom bij CitySense Utrecht”

ZAKELIJKE BIJEENKOMST

Maak indruk!


Met content op maat op ons 20 meter brede multimediascherm maakt u nog meer indruk.

FEEST

Hoera!


Op creatieve wijze en gepersonaliseerd uw feest vieren kan alleen bij ons!

BRAND EVENT

Altijd spannend


Wij bieden alle mogelijkheden om van uw productlancering een succes te maken!

PRIVATE DINING

Dress to Impress


Uw gasten ontvangen in de juiste setting is van groot belang! Wij helpen u graag.

AWARDSHOW

Interessant!


Train en overtuig uw gasten met onze multimediale oplossingen!

HUWELIJK

Gefeliciteerd!


Met jullie voorgenomen huwelijk. Wij helpen jullie graag verder met deze onvergetelijke dag.

POP-UP

Verassend!


CitySense is geschikt voor diverse pop-up concepten.

SPECIFICATIES

Plattegronden en Specificaties


U kunt hier plattegronden downloaden.

MEET THE TEAM

Dimitri Chalos
Dimitri ChalosFounder

Out of the box I Delen is vermenigvuldigen I Passie voor Food & Drinks I Trotse vader 4 kids I Griek in hart en nieren

Linda van Haren
Linda van HarenSenior Sales & Marketing

Gastvrijheid in het bloed I Flexibel I Bourgondiër I Moeder van 2 I Wat je aandacht geeft groeit I Rugbychick

Nick Winkel
Nick WinkelSenior Operations & Events

Sportfanaat I Eerlijk I Flexibel I Resultaatgericht I Food & Drinks| Collegiaal | Meedenkend | Zelfbewust | Grappig

 • Bovenverwachting ondervinden

  CitySense is de multifunctionele fullservice evenementenlocatie in Midden Nederland die elk evenement omzet in een gepersonaliseerde beleving, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De belevingselementen zitten altijd compleet in elk evenement verweven en zijn een integraal deel van de gastvrijheidservaring.

 • 20 Meter hd multimedia scherm

  Maak indruk met ons 20 meter brede HD multimediascherm! HD presenteren, haarscherp beeld en zuiver geluid. Creëer een onvergetelijke ervaring tijdens uw evenement met behulp content op maat.

 • Voor de fijnproevers

  Ook voor de ultieme culinaire beleving bent u bij evenementenlocatie CitySense aan het juiste adres. Uw communicatieboodschap integreren in de catering? Daartoe is van alles mogelijk.

 • Geurbeleving

  Naast zien, proeven en horen, voegt ook geur waarde toe aan uw persoonlijke boodschap. Prikkel de zintuigen van uw gasten en maak gebruik van het geïntegreerde geursysteem van evenementenlocatie CitySense.

Evenementenlocatie CitySense Utrecht; tot in de puntjes geregeld.

REFERENTIES

EVENEMENTENLOCATIE UTRECHT CITYSENSE

Zakelijke bijeenkomst

Een Seminar of Congres moet vernieuwend en inspirerend zijn. Hierbij speelt de evenementenlocatie dan ook een grote rol en is het van belang dat deze flexibel is. Evenementenlocatie CitySense Utrecht is biedt een scala aan mogelijkheden.

Feestlocatie

Door de flexibele inzetbaarheid van CitySense Utrecht leent deze evenementenlocatie zich uitstekend voor themafeesten. Dagelijks is ons creatieve team bezig met het bedenken van concepten en de uitvoering hiervan voor haar klanten

Brand events

Bij evenementenlocatie CitySense Utrecht is uw brand event of productlancering gegarandeerd een succes. Onze ervaren en creatieve professionals denken graag met u mee en vullen aan waar nodig om alles tot in de kleinste details te regelen voor een groot succes.

Exclusive private dining

Een exclusive private dining locatie moet kunnen spreken en mensen komen voor een high-end beleving. Evenementenlocatie CitySense Utrecht is marktleider op het gebied van flexibiliteit en het creëren van unieke events. Alle zintuigen van de mens worden geprikkeld doormiddel van geur, kleur, geluid en beeld.

Awardshows

Een awardshow volledig in eigen huisstijl? Trends worden gevolgd om alle gasten te inspireren. Evenementenlocatie CitySense Utrecht biedt u alle mogelijkheden om de zintuigen van uw gasten te prikkelen en uw workshop of training uniek te maken.

Huwelijksfeesten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Na een dag met allemaal romantische plechtigheden kunnen wij ons voorstellen dat jullie graag even bijkomen met een heerlijk diner. Of, jullie hebben al genoten van een diner en zijn klaar voor een spetterend feest ter aflsuiting van jullie bruiloft. CitySense is flexibel en denkt graag mee om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Pop-Up locatie

Een pop-up restaurant, een poppodium of filmlocatie? Evenementenlocatie CitySense Utrecht heeft hier ervaring mee en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij denken graag met u mee! Neem contact op