Contact

Let’s get in touch.

Adres

St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
Nederland

Telefoon

+31 (0)30 231 3434

Ligging

Met de auto is CitySense heel goed bereikbaar via uitvalswegen A28, A27, A12 en A2. Op twee minuten loopafstand is 24/7 voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Paardenveld. CitySense beschikt over uitrijkaarten.

Openbaar vervoer

Plan je reis met het openbaar vervoer via 9292.nl Vanaf Utrecht Centraal loop je in 6 minuten door de binnenstad van Utrecht naar CitySense. Voor de deur afgezet worden? De bushalte Sint Jacobsstraat ligt schuin tegenover de entree van CitySense.

Parkeren

Op twee minuten loopafstand van CitySense vind je parkeergarage Paardenveld. Daar is 24/7 voldoende parkeergelegenheid. CitySense beschikt over uitrijkaarten. Ben je gast op een zakelijk event? Check dan bij de organisatie hoe zij dit voor jou georganiseerd hebben.

Kroonstraat 9
3511 RC Utrecht
Nederland

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. Je kunt je auto bij één van deze stations parkeren en het laatste gedeelte van de reis heel makkelijk met het openbaar vervoer afleggen. Reis op Utrecht Centraal en loop in 6 minuten naar CitySense. De prijs voor 24 uur parkeren kost 6,00 euro. Voor dat bedrag kun je je auto 24 uur parkeren + met maximaal 5 personen met het OV naar de binnenstad van Utrecht en terug reizen.

P+R Utrecht Westraven

P+R Utrecht Berlijnplein Leidsche Rijn

P+R Science Park Utrecht Uithof

P+R Utrecht Papendorp

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul je gegevens in en Linda belt jou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan