DINNER - AWARDSHOWS

Jullie volgende dinnershow of awardshow op locatie in het centrum van Utrecht? Een exclusieve avond uit voor relaties of collega’s. In stijl naar wens; chic, informeel of in eigen thema. Wij halen alles uit de kast voor een onvergetelijke avond.  

Mogelijke opstelling

CitySense is made to impress!Als ondergrondse locatie in het centrum van Utrechtbieden we een bijzondere plek voor exclusieveprivate diningavonden, zonder afleidingvan buitenaf.Een exclusieve avond uit voor relaties of collega’s. In een stijl naar wens;chique, informeel of in eigen thema. Wij halen alles uit de kast voor een onvergetelijkeavond.

It’s all
in the detail

Bij een galadiner moet alles kloppen. Niet alleen moet het eten warm de tafels bereiken.De temperatuur van de zaal moet aangenaam zijn, de duur tussen de gangen niet te langen het geluid niet te zacht.Met ons team van vakspecialisten organiseren we al ruim 10jaar de mooiste dinner-en awardshows dus de uitdagingen nemen we je met veel plezieruit handen.

“ ”

Co - creatie

Team CitySense bestaat uit een klein en gedreven team van vakspecialisten. Jullie eventis bij ons in goede handen. Zo denkt Linda actief met je mee als het gaat om de algeheleinvulling waarbij de eventdoelstellingen scherp in het vizier worden gehouden. En Nickzorgt met zijn collega’s voor een perfecte operationele uitvoer. Negatieve triggers wordengeëlimineerd en positieve triggers toegevoegd, om zo de boodschap met zoveel mogelijkimpact over te brengen.

Jullie volgende event bij CitySense?

Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan