IN THE CITY

Let the city trigger your message.

Gelegen in het stadshart van Utrecht is evenementenlocatie CitySense omringd door de mooiste plekken, activiteiten voor FOCUS AAN.UIT en inspirerende bezienswaardigheden. Haal alles uit je bezoek aan de stad en verras je gezelschap met iets extra’s.

We inspireren je graag.

Bootje varen?

Omringd door de prachtige Utrechtse grachten is CitySense bij uitstek dé op- en afstaplocatie voor een tochtje per boot. Geniet van een ontspannen grachtentour, een diner op het water of laat het water inspireren tijdens een creatieve brainstorm op de boot. Geschikt voor diverse groepsgroottes en te boeken bij diverse partners.

Break-out rooms nodig?

Het gebeurt niet vaak maar kom je op je event bij CitySense ruimte te kort? Voor bijvoorbeeld subsessies? Via onze partners in de stad bieden we een creatieve oplossing: Social Impact Factory – op 3 minuten loopafstand La Vie – op 1 minuut loopafstand Jacobikerk – op 1 minuut loopafstand

Even naar buiten?

Laat O-Buro zorgen voor een op maat gemaakt communicatieconcept, voorafgaand of na afloop van jullie event bij CitySense. Inspiratie en motivatie gegarandeerd!

Feestje pakken?

Natuurlijk is CitySense bij uitstek dé locatie voor de mooiste bedrijfsfeesten- en zakeljke diners. Nog niet genoeg gehad? Of na afloop van jullie business event met collega’s nog even de stad in? Stap bij CitySense de deur uit en de stad lacht je toe!

Parkeren in de stad drama? Nee hoor

We werken samen met naastgelegen Parkeergarage Paardenveld en regelen desgewenst voor een voordelig tarief de uitrijkaarten voor de gehele organisatie. Ben je uitgenodigd voor een event bij ons? Check dan bij organisator wat zij hebben geregeld qua parkeren.

Tjoeke tjoeke met NS

Laat je de auto liever thuis? Met het treinstation om de hoek biedt Utrecht Centraal tot na middernacht mogelijkheden richting alle uithoeken van Nederland.

Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan