BEDRIJFSFEEST LOCATIE CITYSENSE UTRECHT

Bedrijfsfeest

Evenementenlocatie CitySense Utrecht leent zich uitstekend voor themafeesten. Het inventieve team van CitySense houdt zich dagelijks bezig met het bedenken van creatieve concepten voor feesten en partijen.

Lichtshow en techniek

CitySense Utrecht is als ‘turn-key locatie’ standaard voorzien van showlicht, zodat we altijd de juiste dimensie kunnen geven aan uw evenement. Wij leveren technici die uw lichtwensen kunnen programmeren en uitvoeren tijdens uw evenement.

Audio

Het audiosysteem van CitySense voorziet de locatie van subliem geluid. De locatie is dan ook zeer geschikt voor diverse optredens van bands tot Dj’s.

Serving your message

Maak uw feest compleet met een foodconcept passend bij jouw avond. Speciale eet- en dieetwensen zijn geen probleem.

20 meter multimediascherm

Het zal u niet ontgaan zijn, maar evenementenlocatie CitySense Utrecht beschikt over een 20 meter breed multimediascherm. Wij bieden vele mogelijkheden om dit scherm te voorzien van de juiste bewegende visuals, maar u kunt ook een persoonlijke fotopresentatie of film projecteren. VJ’s worden door het enorme scherm geïnspireerd tot het creëren van unieke visuals die passen bij uw feest. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Feestelijke afsluiting

Sluit uw feest af met een live dj of een live band! De gasten beleven gegarandeerd een onvergetelijke avond. Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende artiest voor uw feest.

U kunt hieronder meteen een offerte aanvragen…

Offerte aanvraag

1 Uw gegevens
2 Type evenement
3 Datum & tijd
4 Opmerkingen & verzending