EXCLUSIVE PRIVATE DINING LOCATIE CITYSENSE UTRECHT

Diner

Evenementenlocatie CitySense Utrecht is made to impress. Denk bijvoorbeeld aan prachtig gedekte tafels, mooie kandelaren en prachtige bloemdecoratie, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij denken graag met u mee!

Keuken

Het is culinair genieten bij evenementenlocatie CitySense Utrecht. Wij hebben een breed netwerk van specialisten op het gebied van food welke zich erg thuis voelen in onze open keuken. Wij zoeken dan ook graag de perfecte partner welke aansluit bij uw wensen zodat uw evenement aan alle kanten klopt.

Beleving

Alles moet kloppen bij een gala diner. De culinaire invulling voegt een extra dimensie toe aan uw evenement en we kunnen de gerechten volledig laten aansluiten op uw wensen. Dat u volledig in stijl kunt genieten, dat is ons doel.

Warm welkom in stijl

Bij de entree van CitySense verwelkomen wij uw gasten in stijl. Wat dacht u van een gekleurde loper naar keuze? De entree is door middel van RGB gestuurde LED-verlichting compleet te personaliseren.

Galafeest

Wilt u uw gala feestelijk afsluiten met een DJ of live band? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en CitySense Utrecht denkt graag met u mee.

20 meter multimediascherm

Onze professionele VJ’s maken uw galafeest compleet. Toon foto’s, filmpjes of live gemixte beelden passend bij uw thema.

U kunt hieronder meteen een offerte aanvragen…

Offerte aanvraag

1 Uw gegevens
2 Type evenement
3 Datum & tijd
4 Opmerkingen & verzending