ZAKELIJKE BIJEENKOMST LOCATIE CITYSENSE UTRECHT

Inspireer

Inspireer uw gasten en creëer een onvergetelijke beleving. De mogelijkheden bij evenementenlocatie CitySense zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee.

Beleving

Samen met u brengen we het juiste gevoel over op uw gasten. Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw evenement compleet te maken met verrassende elementen voor uw presentatie.

Personaliseren

Optimaal presenteren en beleven in eigen huisstijl. Uw gasten wanen zich in de wereld van uw bedrijf en alle zintuigen worden geprikkeld. Ruiken, zien, horen en proeven, een beleving op zich!

Serving your message

Maak uw congres compleet met een foodconcept passend bij jouw avond. Speciale eet- en dieetwensen zijn geen probleem.

20 meter multimediascherm

Imponeer uw gasten en maak gebruik van ons 20 meter brede multimediascherm. Heeft u een gesprekspartner aan de andere kant van de wereld? Geen probleem! Conference calls en live streaming met beeld en geluid behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u uw conferentie interactief maken met bijvoorbeeld live twitter feed die verschijnen op het scherm.

Feestelijke afsluiting

Sluit uw seminar of congres af met een feestelijke netwerkborrel. Liever de voetjes van de vloer? Wij bieden tal van mogelijkheden voor entertainment.

U kunt hieronder meteen een offerte aanvragen…

Offerte aanvraag

1 Uw gegevens
2 Type evenement
3 Datum & tijd
4 Opmerkingen & verzending