ZAKELIJKE BIJEENKOMST
Evenementenlocatie CitySense Utrecht
ZAKELIJKE BIJEENKOMST
Evenementenlocatie CitySense Utrecht
Click Here
Previous
Next

ZAKELIJKE BIJEENKOMST LOCATIE CITYSENSE UTRECHT

Inspireer

Inspireer jouw gasten en creëer een onvergetelijke beleving. De mogelijkheden bij evenementenlocatie CitySense zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

Beleving

Samen met jouw brengen we het juiste gevoel over op je gasten. Ons creatieve team denkt graag met je mee om jouw evenement compleet te maken met verrassende elementen voor jouw presentatie.

Personaliseren

Optimaal presenteren en beleven in eigen huisstijl. Jouw gasten wanen zich in de wereld van jouw bedrijf en alle zintuigen worden geprikkeld. Ruiken, zien, horen en proeven, een beleving op zich!

Serving your message

Maak het congres compleet met een foodconcept passend bij jouw avond. Speciale eet- en dieetwensen zijn geen probleem.

20 meter multimediascherm

Imponeer jouw gasten en maak gebruik van ons 20 meter brede multimediascherm. Heb je een gesprekspartner aan de andere kant van de wereld? Geen probleem! Conference calls en live streaming met beeld en geluid behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt je jouw conferentie interactief maken met bijvoorbeeld live twitter feed die verschijnen op het scherm.

Feestelijke afsluiting

Sluit uw seminar of congres af met een feestelijke netwerkborrel. Liever de voetjes van de vloer? Wij bieden tal van mogelijkheden voor entertainment.

U kunt hieronder meteen een offerte aanvragen…

Offerte aanvraag

1Uw gegevens
2Type evenement
3Datum & tijd
4Opmerkingen & verzending
Scroll naar boven