Met Spraakmakende events

SENSES on

triggers off

CitySense is niet zomaar een veelzijdige evenementenlocatie in hartje Utrecht. Wat het doel van jullie event ook is, plezier maken, kennis delen, dankbaarheid tonen, iets vieren, leuk of juist moeilijk nieuws delen… Het overbrengen van jullie boodschap is ons belangrijkste doel. Door te werken vanuit de gedachte ‘hoe kunnen wij bijdragen aan het op optimaal overbrengen van de boodschap’ is het concept Focus ON.OFF op ieder event geïntegreerd met als doel optimale bewustwording en beleving van de boodschap.

FOCUS ON.OFF

In een wereld waar triggers ons op de oren vliegen en we continue worden weggehaald bij wat belangrijk is, draait CitySense het om; negatieve triggers worden geëlimineerd en positieve triggers worden op een speelse en subtiele manier toegevoegd. Hiermee wordt een omgeving gecreëerd waar men bewust kan ‘zijn’ en waar momenten van focus en ontspanning in balans zijn. Kleine details zorgen voor een glimlach en herinnering voor het leven. CitySense is in veel opzichten spraakmakend en verrassend. Meer lezen over het gedachtegoed van ons concept?

Jullie
volgende event
bij CitySense?

Evenementenlocatie CitySense gelegen in hartje Utrecht staat bekend om haar spraakmakende events. Zakelijk Nederland kiest keer op keer voor CitySense voor de organisatie van hun brand event, business event, bedrijfsfeest of diner.

Boven verwachting ondervinden

Al 10 jaar heeft CitySense als de verborgen parel van Utrecht meer dan 1.500 evenementen georganiseerd en gefaciliteerd. Vele gasten en bezoekers zijn er verrast met gastvrije service en culinair hoogwaardig eten en drinken. Het verrassend meedenkende team van professionals zet in op co-creatie. Team CitySense laat je boven verwachting ondervinden.

CitySense, partner in events

We zijn niet zomaar een locatieleverancier die vierkante meters wegzet. Voor onze opdrachtgevers fungeren we als partner in het organisatieproces. Van conceptfase tot het naslagwerk achteraf. Van grootse wensen zoals lichtshows en entertainment tot de kleinste details zoals de kleur van de glutenvrije couscous. Pas als echt aan alles is gedacht kunnen we de verwachting van onze gasten samen overtreffen.

© Piroe Photography 2022
Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan