Home

Interactief online

Onze locatie biedt de perfecte setting om jouw gasten thuis met elkaar en de sprekers voor de camera te verbinden. Ons 20 meter widescreen kan maar liefst 300 gasten op groot scherm tegelijk tonen, waarbij er ook nog ruimte is voor de spreker om één op één contact te hebben tijdens bijvoorbeeld een Q&A of een discussie. Het samenhorigheidsgevoel krijgt hierdoor een enorme boost en daardoor is de impact van de bijeenkomst des te groter! Wij verzorgen een studiosetting welke exact aansluit bij jouw wensen en begeleiden en adviseren je bij dit proces.

Online Social Events

De behoefte aan sociale interactie is groter dan ooit. Ben je op zoek naar waardevolle verbinding met jouw medewerkers of doelgroep? CitySense is de ideale, ingerichte studiolocatie voor jouw interactieve online LIVE event. Met ons 20 meter widescreen kan iedereen de ingelogde collega’s toezwaaien en dit geeft een verbindende dimensie aan jouw event. Online biedt ongekend veel mogelijkheden. Eigenlijk is alles net als bij een regulier evenement bij ons mogelijk. Door de jarenlange samenwerking met onze partners in techniek, catering, gastvrijheid en distributie zijn wij in staat een uniek en onvergetelijk feest te organiseren. Ons motto is dan ook; Samen uit, maar dan veilig samen schouder aan schouder vanuit thuis!

Culinaire boxen

Hoe leuk is het om post te ontvangen, zeker als dat hele smakelijke post is. Wij verzorgen op maat gemaakte culinaire boxen welke op stijlvolle manier verpakt, bij jouw gasten thuis worden bezorgd. Als extra beleving aan een online bijeenkomst met props en tools, om het weekend in te luiden of om gewoon wat waardering te tonen. De gasten zullen zich extra verrast voelen en bovendien een stuk verbinding ervaren welke ze in deze periode toch veelal missen. Wij bieden een landelijke dekking en de aantallen gaan vanaf 15 pakketten. Wij verzorgen de pakketten in combinatie met een online/hybride event of op zichzelf staand.

Organisatie online event

Net als een fysiek event gaat alles om de organisatie en het faciliteren van alle gewenste onderdelen. Niet anders dan vanuit een vaste locatie, kunnen onze event-professionals samen met onze partners het concept op maat van A-Z voor jouw verzorgen. Geen uitdaging is voor ons te groot

Voor wie is dit event?

Voor ieder bedrijf dat zijn team samen wil brengen en een avond of middag samen “gewoon” te borrelen, een jubileum wil vieren, een award show wil houden of een feest wil vieren. Welke opzet of inhoud passen het beste bij jouw? Vertel ons over je boodschap, wensen en doelgroep en wij gaan met jouw een event van formaat samenstellen. Wij ontzorgen je tot in de puntjes met één doel: blij mensen die met elkaar genieten en onvergetelijke momenten creëren

Meer informatie

Wilt je meer weten? Stuur een e-mail of neem contact met ons op.

Je kunt hieronder meteen een offerte aanvragen…

Offerte aanvraag

1Uw gegevens
2Type evenement
3Datum & tijd
4Opmerkingen & verzending
Scroll naar top