Over ons

MEET THE TEAM

Dimitri Chalos
Dimitri ChalosFounder

Out of the box I Delen is vermenigvuldigen I Passie voor Food & Drinks I Trotse vader 4 kids I Griek in hart en nieren

Linda van Haren
Linda van HarenSenior Sales & Marketing

Gastvrijheid in het bloed I Flexibel I Bourgondiër I Moeder van 2 I Wat je aandacht geeft groeit I Rugbychick

Nick Winkel
Nick WinkelSenior Operations & Events

Sportfanaat I Eerlijk I Flexibel I Resultaatgericht I Food & Drinks | Collegiaal | Meedenkend | Grappig | Zelfbewust

Ashley Beerthuizen
Ashley BeerthuizenTeamleader indoor & outdoor events bij CitySense

Enthousiast | Love’s food with friends | Gepassioneerd | Loyaal | kleine dingen brengen groots geluk

Celine van der Star
Celine van der StarSales- & Eventsupport

Accuraat | Gedreven | Proactief | Organisator | Liefde voor reizen | Gek op wintersport

Aan het woord

Dimitri Chalos, founder CitySense: “In mijn 30 jaar als Utrechter van Griekse afkomst zie ik het stadje veranderen in een City. Sense omdat zintuigen prikkelen en beleving een toegevoegde waarde is. Zo is de naam bedacht tijdens een gezellige brainstormsessie op een paasdag in 2012 met mijn gezin. Zoals vaak ben ik ook hier de uitdaging aangegaan om iets bijzonders van een bijna historisch theater te maken dat op een souterrain ligt. Op deze plek in het bekende Jacobi Theater zette Tineke Schouten 35 jaar geleden haar eerste stappen om nu een van ’s Nederlands grootste cabaretiers te worden. Dat het bedrijf van buiten niet te zien is, was voor sommigen een min punt. Ik dacht juist… dat is gaaf, want als de bezoeker binnen komt dan zegt ie: WOW!”

Evenementenlocatie CitySense Utrecht

CitySense is dé multifunctionele fullservice evenementenlocatie in Midden-Nederland die elk evenement omzet in een gepersonaliseerde beleving, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. CitySense biedt standaard een 20 meter breed projectiescherm dat interactief kan worden gebruikt, een uitgebalanceerd licht- en geluidssysteem van de beste kwaliteit, een geïntegreerd geursysteem om elk evenement de juiste geurbeleving mee te geven, en ook voor de ultieme culinaire invulling ben je bij evenementenlocatie CitySense Utrecht aan het juiste adres!

De belevingselementen zijn altijd compleet in elk evenement verweven en dat zal je en jouw gasten boven verwachting ondervinden.

Beleef het bij CitySense!

De locatie is geschikt voor evenementen, brand events & congressen vanaf 50 tot 400 gasten. CitySense is gelegen in de binnenstad van Utrecht en bevindt zich op 8 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Op 2 minuten loopafstand is er dankzij parkeergarages 24/7 voldoende parkeergelegenheid.

Sinds november 2012 faciliteert het team van CitySense Utrecht met veel plezier op creatieve en professionele wijze duurzame en spraakmakende evenementen voor opdrachtgevers uit het hele land.

Duurzaamheid

CitySense Utrecht is volledig ingericht met duurzame materialen, waaronder FSC-gekeurd hout, blank staal en gerecyclede vloeren. Ook beschikt CitySense Utrecht over een duurzame ecoilet (toilet). De gehele locatie draait op groene stroom en is voorzien van LED-verlichting. CitySense is bovendien voorzien van stadverwarming en houdt nauwlettend het energieverbruik in de gaten door middel van de Energiemonitor van Eneco en stuurt waar nodig bij.

CitySense heeft daarom vanuit de Gemeente Utrecht de Groene Pluim ontvangen voor de duurzaamheid van de onderneming!

Scroll naar boven