Studiolocatie CitySense Utrecht

Voorbereidingen

Een goede voorbereiding is niet alleen essentieel voor een fysiek event maar zeker ook voor een online evenement, misschien zelfs wel nóg belangrijker. Inmiddels hebben wij geruime ervaring in online events en kunnen wij jou helpen bij de juiste voorbereiding voor jouw event. Dus heb je nog nooit een online event georganiseerd en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, we begeleiden je van A tot Z en ontzorgen daar waar gewenst.

Lees ook onze blog voor tip’s en tricks voor het organiseren van een online event.

Crew

Het team van CitySense zal gedurende jouw event klaarstaan voor ondersteuning en ontzorgen op verschillende gebieden. Zo zal onze Dutymanager gedurende het gehele programma jouw aanspraakpunt zijn. Hij zal fungeren als schakel tussen de techniek en organisatie, zijn kennis delen om gezamenlijk het event tot een succes te maken. Ook wordt er gezorgd dat de fysieke aanwezigen gastvrij worden ontvangen door ons team.

Techniek

Zoals je wellicht al hebt gelezen, beschikt onze locatie over een 20-meter HD widescreen waarop een haarscherpe projectie getoond kan worden met gepersonaliseerde content. Maar om een echte “studio uitzending” te creëren, schakelen wij onze technische partner in. Zij verzorgen de juiste technische faciliteiten en mankracht welke aansluiten bij jullie wensen en behoeften voor het beste resultaat. Van een eenvoudige presentatie tot een awardshow met alle toeters en bellen. Wij willen altijd het beste resultaat behalen. Wij werken met meerdere platformen, passend bij uw event en budget!

Setting

Het voordeel van ons 20-meter widescreen is dat in onze studio meerdere settings gecreëerd kunnen worden. Zo wordt er meer dynamiek gecreëerd voor de kijker thuis en blijft een ieder verbonden met de studio. Momenteel hebben wij drie verschillende studio settings met hoogwaardig meubilair opgesteld staan. Een talkshow, lounge en hoge setting, voor ieder wat wils!

Workarea

Een online event is een moment opnamen. Hierom is het van belang om te testen en de show goed door te spreken tijdens een technische doorloop. Om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de tijd van de sprekers en hosts, nodigen wij hen graag tijdig uit om tijdens de voorbereiding van de show gebruik te maken van onze workarea. Zo kunnen zij gewoon rustig aan het werk met en lekker kopje Vascobelo koffie. Wel zo efficiënt toch?

Picture perfect

Niet iedereen is gewend aan het zogeheten “Hollywood effect” van de camera. Daarom kan het een geruststelling zijn om er op je best uit te zien. Om jezelf en mede presentatoren te ontzorgen, kan er gedacht worden aan professionele visagie. Wij werken samen met getalenteerde visagistest welke zorgen voor een picture perfect look. Echt een aanrader!