THEMAFEESTEN
Evenementenlocatie CitySense Utrecht
THEMAFEESTEN
Evenementenlocatie CitySense Utrecht
Previous
Next

THEMAFEEST LOCATIE CITYSENSE UTRECHT

Locatie

Onze locatie is uitermate geschikt voor het faciliteren van een themafeest. Onze entree, dansvloer en lounge kunnen afgezonderd van elkaar bijdragen aan het thema van jouw feest. De belevingsruimte kan als hoofdruimte fungeren waar wordt gegeten, gedronken en gedanst. Voor grotere groepen openen wij de lounge als chill area of juist dé plek waar het extra entertainment zich bevindt. 

Aankleding

Door ons 20-meter widescreen is onze locatie eigenlijk in een handomdraai om te toveren naar elk gewenst thema. Met passende content of zelfs een VJ krijgt de belevingsruimte direct een andere sfeer. Is dat niet genoeg? In samenwerking met onze partners kan tot in het kleinste detail de locatie gestyled worden met attributen die het event nog meer kracht bij zetten. Ook de aankleding van het personeel kan worden afgestemd op het thema.

Culinair

Onze roots ligt bij conceptcatering, dus daag ons uit en ga volledig in thema met een op maat gemaakt food & beverage concept! Van karretjes met uitdagende proeverijen, het koken met een sterrenchef, live cooking met op maat gemaakte gerechten of wijn-spijs combinatie tijdens een exclusief diner. Wat ons betreft is maatwerk een echte must voor een top event! Uiteraard zal er rekening worden gehouden met speciale eet- en dieetwensen.

Geur & Kleur

Dat geur invloed heeft op de prikkeling van de zintuigen en emoties van de mens is vele al bekend. Onze locatie is ingericht met een volledig geïntegreerd geursysteem waar je standaard gebruik van kan maken om de sfeer tijdens jouw evenement compleet te maken. In ons geurmenu zit vast die geur welke jouw thema nog meer diepgang en prikkelingen geeft. Niet alleen geur maar ook kleur kan het verschil maken bij specifieke thema’s. CitySense beschikt over professionele sfeerverlichting waardoor ook het oog exact krijgt wat het nodig heeft. 

Entertainment

Optredens, quizmaster, photo booth’s, DJ’s tot goochelaar. Niets is ons te gek! Samen komen wij tot de juiste invulling van het entertainment passend bij het thema

Thema’s

Enkele voorbeelden van thema’s waarbij succes gegarandeerd is!

Jungle                                             Gold & White
Superhelden                                 Peaky Blinders
Moulin Rouge                               Casino Royaal

Wij denken graag met je mee om jouw thema tot leven te laten komen!

Scroll naar boven