optimale beleving

BEDRIJFSFEEST LOCATIE
CITYSENSE UTRECHT

Lichtshow en techniek

CitySense Utrecht is als ‘turn-key locatie’ standaard voorzien van showlicht, zodat we altijd de juiste dimensie kunnen geven aan jouw evenement. Wij leveren technici die uw lichtwensen kunnen programmeren en uitvoeren tijdens jouw evenement.

Serving your message

Maak jouw feest compleet met een foodconcept passend bij jouw avond. Speciale eet- en dieetwensen zijn geen probleem.

Bedrijfsfeest

Evenementenlocatie CitySense Utrecht leent zich uitstekend voor themafeesten. Het inventieve team van CitySense houdt zich dagelijks bezig met het bedenken van creatieve concepten voor feesten en partijen.

20 meter multimediascherm

Het zal je niet ontgaan zijn, maar evenementenlocatie CitySense Utrecht beschikt over een 20 meter breed multimediascherm. Wij bieden vele mogelijkheden om dit scherm te voorzien van de juiste bewegende visuals, maar je kunt ook een persoonlijke fotopresentatie of film projecteren. VJ’s worden door het enorme scherm geïnspireerd tot het creëren van unieke visuals die

Audio

Het audiosysteem van CitySense voorziet de locatie van subliem geluid. De locatie is dan ook zeer geschikt voor diverse optredens van bands tot Dj’s.

Feestelijke afsluiting

Sluit je feest af met een live dj of een live band! De gasten beleven gegarandeerd een onvergetelijke avond. Wij gaan graag voor je op zoek naar een passende artiest voor uw feest.

Scroll naar boven

Vraag hier een offerte aan